• Nazovite nas
  • +385 1 203 5001
  • Pošaljite mail

Zašto BDC?

BDC d.o.o.

Zašto BDC?

Za lokalnu samoupravu, njene ustanove i udruge, za socijalne, kulturne i druge potrebe, te za poduzetništvo, poljoprivredu te komunalnu i društvenu infrastrukturu, postoje vrlo velike mogućnosti pridobivanja bespovratnih sredstava iz ESI fondova. Često ponavljana mantra da "novaca nema" danas jednostavno ne stoji.

BDC je tvrtka koja posjeduje znanja, kompetencije i kapacitete potrebne za uspješnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova i nacionalnih fondova, javnu nabavu, strateško planiranje i strateško komuniciranje. Naknadu za svoj rad pretežno temeljimo na uspjehu (financiranje iz dobivenih sredstava) te stoga predstavljamo vrlo mali ili nikakav trošak za svoje klijente.

Jedina smo konzultantska tvrtka koja posjeduje izravna dugogodišnja iskustva rada (vođenja) JLS na izvršnoj razini te istovremeno znanja i kompetencije za političko savjetovanje naših partnera. Naši zaposlenici svakodnevno se educiraju i prate prilike za JLS, a zahvaljujući prethodnoj dubinskoj snimci i upoznavanju s potrebama određene  JLS, projekte pravovremeno i uspješno definiramo, razvijamo, prijavljujemo i provodimo, te ih isto tako uspješno komuniciramo prema javnosti. Razvili smo učinkovit sustav prikupljanja informacija koje u realnom vremenu djelimo s našim klijentima, zahvaljujući čemu su projekti naših klijenata uvijek u konkurentnoj prednosti.

S nama svaka JLS može imati dovoljne kapacitete, a u suradnji s nama JLS  postići će uspješnost u apsorpciji ESI fondova na daleko najjeftiniji i neusporedivo učinkovitiji način negoli je to osnivanjem vlastite "agencije" ili građenjem vlastitih kapaciteta izravnim zapošljavanjem u upravi JLS. Osim toga, s našim stručnjacima naši partneri dobivaju i  usluge iz domene ostvarivanja svojih političkih, odnosno komunikacijskih ciljeva.

Možemo dakle konstatirati da danas postoje dvije vrste JLS: one uspješne, koje su pronašle učinkovito i ekonomski optimalno rješenje za uspostavu dostatnih administrativnih apsorpcijskih kapaciteta i one koje to nisu učinile iz bilo kojeg razloga.

Naša vizija

Za svaku ideju pripremljen projekt, za svaki projekt dobivena sredstva.
Saznaj više...

Naš cilj

Postati neizostavan partner lokalnoj samoupravi i poduzetnicima...
Saznaj više...

Naše vrijednosti

Individualan pristup te posvećenost svakom klijentu i svakom projektu...
Saznaj više...
Imate li bilo kakvo pitanje? Rado ćemo Vam odgovoriti!