• Nazovite nas
  • +385 1 203 5001
  • Pošaljite mail

O nama

BDC d.o.o.

O nama

BDC d.o.o. je tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje u vezi s pridobivanjem bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova ili nacionalnih izvora, odnosno razvoja investicija i stjecanja olakšica koje proizlaze iz ulaganja te za političko savjetovanje političkih aktera ili onih koji će to tek postati.

Od samog osnutka (travanj 2014. godine) razvijamo svoje kapacitete i kontinuiramo dižemo svoje kompetencije. Danas, osim direktorice Zrinke Breglec, u poduzeću djeluje 8 na neodređeno vrijeme zaposlenih, visokoobrazovanih i iskusnih stručnjaka, a uspostavili smo i uspješnu suradnju s brojnim vanjskim suradnicima, stručnjacima za pojedina stručna područja s kojima je uspješna suradnja postala već tradicionalna.

Iza nas je nekoliko stotina uspješno izvršenih ugovora i projekata, a posebno se ponosimo što nam se naši klijenti nakon jednog, ponovo obraćaju i s nama realiziraju i sljedeće projekte. Na taj način s nekima od naših klijenata smo kroz višegodišnje razdoblje realizirali i 10-tak uzastopnih prijava i/ili provedbi.

Tvrtka smo uspješnog, stabilnog poslovanja, u kojoj puno pažnje posvećujemo ugodnom i fleksibilnom radnom okruženju i visokoj motiviranosti svojih zaposlenika, kao svoje najveće vrijednosti.

 

Naša vizija

Za svaku ideju pripremljen projekt, za svaki projekt dobivena sredstva.
Saznaj više...

Naš cilj

Postati neizostavan partner lokalnoj samoupravi i poduzetnicima...
Saznaj više...

Naše vrijednosti

Individualan pristup te posvećenost svakom klijentu i svakom projektu...
Saznaj više...
Imate li bilo kakvo pitanje? Rado ćemo Vam odgovoriti!