• Nazovite nas
 • +385 1 203 5001
 • Pošaljite mail

Category not found

Category not found

 • Aktualni natječaj

  Posted in Aktualno on lip 10, 2019

  Više uskoro...

 • Grad Mursko Središće

  Posted in Iskustva naših klijenata, Naše reference on ruj 03, 2017

  Sa stručnjacima BDC-a osjećamo se sigurnije i pouzdanije u pridobivanju EU sredstava!

 • Općina Veliki Grđevac

  Posted in Iskustva naših klijenata on ruj 02, 2017

  S tvrtkom BDC imamo izuzetno pozitivna iskustva već više od godinu dana, a povjerili smo im pripremu i provedbu većeg broja projekata, kako iz javnih poziva vezanih na EU sredstva namjenjena ruralnom razvoju, tako i iz prekogranične suradnje, što je najbolji dokaz da u njihove stručnjake imamo povjerenja.

 • Općina Selnica

  Posted in Iskustva naših klijenata on ruj 01, 2017

  Zahvaljujući proaktivnosti tvrtke BDC d.o.o., prijavu za izgradnju vrtića na mjeru 7.4.1. predali smo prvi mogući dan prijave u 8,00 sati! Razvoj općine temeljimo na EU novcu i očekujemo i nadalje veliku uspješnost u njegovu pridobivanju.

 • Općina Gornji Mihaljevec

  Posted in Iskustva naših klijenata on kol 31, 2017

  Pozitivno iskustvo Općine Gornji Mihaljevec: Zahvaljujući suradnji s BDC-om, iako smo općina sa samo dvoje zaposlenih, uvijek smo pravovremeno informirani, a projekte pripremamo unaprijed i predajemo ih među prvima.

 • POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

  Posted on srp 17, 2017

  POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA. Poziv će provoditi jedinice lokalne uprave i samouprave i neprofitne organizacije u trajanju do 30 mjeseci, a namijenjen je zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene s najviše završenom srednjom stručnom spremom, žene s invaliditetom, žene žrtve trgovanja ljudima, liječene ovisnice, žene žrtve obiteljskog nasilja, beskućnice.

 • INTERREG programi prekogranične suradnje

  Posted on srp 17, 2017

  Prije nekoliko dana zatvoren prvi poziv iz programa Italija Hrvatska, a još je trenutno otvoren (do 27. rujna 2017.) program Slovenija- Hrvatska.

 • Ruralni razvoj- mjera 7.2.1. Vodoopskrba I odvodnja

  Posted on srp 17, 2017

  Odgađa se raspisivanje drugog natječaja za tip operacije 7.2.1., najavljenog za 03. srpnja 2017. godine. Razlog odgode je rad na obradi prvog natječaja za tip operacije 7.2.1., koji će uskoro biti završen.

 • Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona

  Posted on srp 17, 2017

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je privremeno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3a „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3a2 „Omogućavanje povoljnog okruženja za osnivanje i razvoj poduzeća“ OPKK-a, financiranog sredstvima EFRR-a.

 • Javni poziv: Građenje reciklažnih dvorišta

  Posted on srp 17, 2017

  Javni poziv za građenje reciklažnih dvorišta. Ukupni iznos prihvatljivih troškova po pojedinom projektnom prijedlogu ne smije prelaziti iznos od 7.600.000,00 HRK.

O nama

Specijalizirani smo za savjetovnje u vezi s pridobivanjem sredstava iz ESI fondova.
Saznaj više...

Zašto BDC?

Mi znamo kako pridobiti bespovratna sredstva iz ESI fondova.
Saznaj više...

Naše vrijednosti

Individualan pristup te posvećenost svakom klijentu i svakom projektu...
Saznaj više...
Imate li bilo kakvo pitanje? Rado ćemo Vam odgovoriti!